Головна Новини Політика зовнішня політика Резніков пригрозив кров'ю російських солдатів в разі атаки з боку Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков пригрозив кров'ю російських солдатів в разі атаки з боку Криму

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій заявив, що наступ Росії з боку Криму обійдеться їй дуже дорого

22 квітня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Віце-прем'єр і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що в разі наступу Росії з боку Криму, буде пролито багато крові російських солдатів. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Резніков пригрозив кров'ю російських солдатів в разі атаки з боку Криму

Вiйська РФ в Криму. Фото: Google

За його словами, російські окупанти не зможуть отримати воду в Крим, в тому числі і силовим способом. Він зазначив, що якщо росіяни спробують наступати з боку Криму для того, щоб отримати доступ до каналів, то проллється багато крові російських солдатів.

Резніков сказав, що для отримання води в окупованому Криму потрібно буде захопити половину України і дійти до Дніпра, щоб наповнювати Північно-Кримський канал. Для атаки, за словами міністра, Росії потрібно набагато більше людей, ніж у неї є зараз.

Довідка: в лютому 2014 року на території Криму з'явилися російські військові без розпізнавальних знаків, які захопили будівлю кримського парламенту, аеропорт в Сімферополі і інші об'єкти критичної інфраструктури. 16 березня під дулами автоматів було проведено незаконний "референдум", який не визнала Україну і країни-члени міжнародної спільноти.

Через кілька днів президент Росії Володимир Путін, всупереч всім нормам міжнародного права, підписав указ про "приєднання Криму" до території РФ. Після окупації півострова України перекрила подачу прісної води через Північно-Кримський канал. Згідно з міжнародними гуманітарним конвенціям, за забезпечення населення на окупованих територіях повну відповідальність несе країна-окупант.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський поставив Путіна в незручне становище.

Читайте також про реакцію Кремля на пропозицію Зеленського про зустріч з Путіним на Донбасі.


Джерело: https://censor.net/ru/n3261308



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Харя Кришны

22 квітня 2021, 12:20

Для получения воды и территории нужно не много российских солдат, а несколько продажных украинских чиновников, вроде тех, которые сдали Крым и пытались сдать Донбасс.


Новини