Головна Новини Політика зовнішня політика "Великобританія вводить Україну в оману", - президент Хорватії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Великобританія вводить Україну в оману", - президент Хорватії

Зоран Міланович розповів, чому не зустрівся з міністром оборони Великобританії

2 лютого 2022, 15:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент Хорватії розкритикував Великобританію і звинуватив її в розпалюванні російсько-українського конфлікту. Про це пише видання "Кореспондент".

"Великобританія вводить Україну в оману", - президент Хорватії

Президент Хорватії. Фото EN.WIKIPEDIA.

"Великобританія вводить Україну в оману, підбурює її і тримає в заручниках відносин між Лондоном, що представляє другорядну державу, і Вашингтоном", — заявив Міланович.

Зоран Міланович вважає, що без Російської Федерації стабільності у Європі чи ЄС не може бути.

"Росія є фактором у цьому рівнянні, і у нас має бути угода з Росією", — наголосив президент Хорватії.

Відповідаючи на запитання журналістів, про те, чому він не зустрівся з міністром оборони Великобританії, який перебував у Загребі, Міланович відповів таким чином:

"Мені нема про що говорити з міністрами, особливо Сполученого Королівства. Я не зустрічаюся з міністрами оборони, крім наддержав", — заявив Зоран Міланович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що У Кремлі заявили, що Україна планує "напасти на РФ". Як Москва пояснює таку заяву

Сайт "Коментарі" повідомляв, що спецслужби США закликали американських олімпійців не користуватися мобільними в Пекіні. ФБР закликає спортсменів користуватись тимчасовими гаджетами. Яка причина. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що у МЗС прокоментували можливість надання Донбасу "права вето". Дмитро Кулеба відкидає особливий статус для Донбасу на умовах Росії. Водночас, міністр закордонних справ України нагадав, що Україна вже почала продовжувати реалізовувати масштабну реформу децентралізації, за підсумками якої всі регіони України отримають додаткові повноваження.Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини