Головна Новини Політика зовнішня політика Василь Німченко: звинувачення в бік Віктора Медведука є безпідставними
commentss НОВИНИ Всі новини

Василь Німченко: звинувачення в бік Віктора Медведука є безпідставними

Нардеп зазначив, що політична сила ОПЗЖ розраховує не на вирішення суду, а на справедливий суд

30 липня 2021, 15:17
Поділіться публікацією:








Народний депутат України, член фракції "Опозиційна платформа — За життя" Василь Німченко зробив заяву про те, що всі звинувачення в бік голови Політради ОПЗЖ Віктора Медведука є безпідставними. На його думку, влада продовжує робити все для того, щоб розкрутити маховик репресій стосовно політика. Про це він заявив сьогодні, 30 липня, перед Київським апеляційним судом, де проходить розгляд апеляції на рішення Печерського райсуду міста Києва, який продовжив домашній арешт голови Політради ОПЗЖ Медведчуку.

Василь Німченко: звинувачення в бік Віктора Медведука є безпідставними

Німченко вважає безпідставними звинувачення в бік Медведчука. Фото з відкритих джерел

Депутат також зазначив, що всі очікують справедливий суд, а не рішення суду.

"Дуже сумно, що судді не користуються нормою прямої дії Конституції, це стаття 129, що суддя незалежний і керується верховенством права. Право — це, в тому числі та право Медведчука, його право на недоторканність, незалежність, на дію принципу презумпції невинності. Але це все зневажається, це все, на жаль, іде з Банкової ", — сказав Німченко.

"Ви бачите, що паралізували Конституційний Суд. Влада не піде ні на які переговори, ні на які угоди, тим більше на співпрацю в інтересах народу. Тому що опозиція, наша політична сила — ОПЗЖ — виклала всю стратегію, чотири напрямки, в тому числі індустріалізація, світ, соціальний захист громадян. Але на це не йде влада, їм це невигідно ", — продовжив нардеп.

Василь Німченко вважає, що питання про мирне врегулювання конфлікту українська влада вирішує абсолютно не так, як це було викладено в Парижі та з боку Байдена і Меркель.

"Повторюся, ми розраховуємо не на вирішення суду, а на справедливий суд, коли має бути припинення провадження у справі через відсутність складу злочину в діях Віктора Володимировича. Іншого законного шляху немає ", — підсумував член фракції ОПЗЖ.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що, посол Китаю в Україні підтримує зближення Києва і Москви, спілкуючись з Віктором Медведчуком, а також про те, що Україна втрачає імідж на міжнародній арені через справу Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини