Головна Новини Політика внутрішня політика Україна втрачає імідж на міжнародній арені через справу Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна втрачає імідж на міжнародній арені через справу Медведчука

Політичний експерт розповів про наслідки суду над Медведчуком

26 липня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Віктор Медведчук мав рацію, коли говорив про те, що для ефективної роботи судової системи в країні не потрібні якісь спеціальні реформи, просто закон повинен бути один для всіх. Про це заявив український журналіст і блогер Руслан Коцаба, повідомляє 112.

Україна втрачає імідж на міжнародній арені через справу Медведчука

Віктор Медведчук - фото з відкритих джерел

Коцаба вважає, що справа Медведчука негативно впливає на міжнародний імідж України.

"Віктор Медведчук, як державник, вболіває за те, що на міжнародному рівні імідж України падає, ми перестаємо бути країною, де править закон. Він же пропонував дуже простий рецепт: не треба ніяких реформ, просто треба, щоб був закон один для всіх" , — зазначив Коцаба.

Журналіст упевнений, що справа Медведчука безперспективна, і як б не затягувався процес, в результаті все розвалиться.

"Ніяких доказів немає, справа все одно розсиплеться, лопне, як мильна бульбашка. І, відповідно, він (Віктор Медведчук. — Ред.) Від цього в електоральному плані тільки виграє", — сказав Руслан Коцаба.

Крім того він підкреслив, що діюча влада чинить дуже недалекоглядно, тому що, працювати разом з Віктором Медведчуком було б ефективніше, ніж проти нього.

"Медведчук може бути ефективним як при владі, ми пам'ятаємо часи Кучми, коли він керував його Адміністрацією, і це були не гірші часи для України, так і в опозиції", — констатував журналіст.

Нагадаємо, 20 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО призначити санкції проти 8 осіб . Серед них голова політради партії "ОТЗЖ" Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини