Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чому Кравчук перейшов на жорстку риторику по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому Кравчук перейшов на жорстку риторику по Донбасу

У Кравчука є чіткий розрахунок

18 лютого 2021, 11:30 comments1271
Поділіться публікацією:

Стало відомо, чому перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук змінив свою риторику з питання Донбасу і сказав, що з Росією неможливо домовитися про мир. Про це розповів відомий експерт з безпеки Вадим Черниш в ефірі телеканалу "Україна 24".

Стало відомо, чому Кравчук перейшов на жорстку риторику по Донбасу

Фото: ZN

За словами Черниша, поведінка Кравчука пов'язана з тим, що наша країна змінює риторику для того, щоб Захід надав додаткову підтримку.

Експерт висловив здивування тим фактом, що Кравчук зрозумів факт неможливості домовленостей з Росією тільки зараз. Він нагадав, що подібне відбувається понад 6 років, адже навіть коли були підписані Мінські угоди, росіяни продовжували військовий наступ.

Він зазначив, що більш жорстка риторика повинна допомогти здобути довіру і підтримку міжнародних партнерів, адже в Європі висловлювали побоювання тим фактом, що члени української делегації заперечували присутність росіян на Донбасі (мова про Вітольда Фокіна), а також спробою створення консультативної ради з бойовиками.

Також Черниш сказав, що в Європі розглядають можливість миротворчої місії ООН на Донбасі.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року. Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року, він замінив на цій посаді другого президента України Леоніда Кучму.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в США назвали винуватців загибелі людей на Донбасі.

Читайте також, чому Росія загострює конфлікт на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

VIT

18 лютого 2021, 12:57

Брат, Не брат ты мне,чмо лапотное.

Сестра

18 лютого 2021, 12:43

Брат, А случайно никто не терял псковских десантников? ты сначала узнай, что такое фашизм, и в чем он проявляется, а потом умничай. Да и с такой стрельбой из танка далеко еще ползти до польской границы))) Источник: https://politics.comments.ua/news/foreign-policy/putin-sdelal-skandalnoe-zayavlenie-ob-ukraine-geopoliticheskiy-proekt-671991.html © Comments.ua

Брат

18 лютого 2021, 11:48

Ну и борзые укропитеки.Путин их пощадил,пожалел в 2014,2015 годах,а мог ведь и должен был уничтожить нарождающийся фашизм в Украине.Тогда в 2014 хватило бы полкп ВДВ,что бы дойти до польской границы.И теперь еще неблагодарные укры чем то недовольны.Хотя понятие-долг платежом красен для гейропейцев,да и вообще запада,не известно.Ну что ж,придеться выжигать заразу напалмом-это ведь любимое пендосовское а значит и укропитековское оружие.


Новини