Головна Новини Політика зовнішня політика В ОПЗЖ домоглися початку розслідування діяльності американських біолабораторій в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОПЗЖ домоглися початку розслідування діяльності американських біолабораторій в Україні

Після неодноразові звернень Віктора Медведчука і ОПЗЖ, в Україні вже почали проводити три досудових слідства щодо діяльності американських біолабораторій

1 жовтня 2020, 18:00
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук, а також його колеги по партії вимагають заборонити діяльність американських біолабораторій на території України. За даними видання VESTI.ua, якісь кроки в цьому напрямку робить тільки ОПЗЖ. Так, завдяки неодноразовим зверненням політсили, в цьому питанні почалися певні зрушення. Зокрема, розпочато три досудових розслідування.

В ОПЗЖ домоглися початку розслідування діяльності американських біолабораторій в Україні

Згідно з даними видання, в умовах пандемії коронавірусу питання діяльності американських лабораторій в Україні стає все більш актуальним, бо в цих лабораторіях можуть проводити сумнівні експерименти, які, в свою чергу, можуть загрожувати життю та здоров'ю мільйонів українців.

Портал VESTI.ua повідомляє, що Віктор Медведчук і Рінат Кузьмін зверталися із запитами та заявами щодо діяльності біолабораторій і до президента Володимира Зеленського, і до уряду, і в Офіс прокурора з МВС, і навіть в ООН. За трьома такими заявами вже проводяться досудове слідства.

Крім того, повідомляється, що лідери ОТЗЖ недавно заявили про необхідність проведення міжнародного розслідування, щоб з'ясувати, звідки насправді вірус COVID-19 прийшов на територію Європи.

Видання звертає увагу на те, що у відкритих джерелах практично немає повної інформації про діяльність американських біолабораторій в Україні, але вони можуть нести потенційну загрозу для громадян нашої країни.

"У такій невизначеній ситуації владі України, як видається, необхідно негайно дати розгорнуті і переконливі відповіді на депутатські звернення-звинувачення і зупинити інформаційні атаки, в т. ч. на "руйнівну присутність військових біологів США в українських лабораторіях". Або все ж керівництву України є, що приховувати від власного народу і ця таємниця несе загрозу здоров'ю і навіть життю українців?" — підсумовують VESTI.ua.

Нагадаємо, що голова Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук зажадав почати кримінальне розслідування у зв'язку із зараженням чотирьох співробітників американської біолабораторії в Одесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини