Головна Новини Політика зовнішня політика В блокуванні ембарго на енергоносії з Росії Зеленський звинуватив Німеччину та Угорщину
commentss НОВИНИ Всі новини

В блокуванні ембарго на енергоносії з Росії Зеленський звинуватив Німеччину та Угорщину

Росія цього року може заробити до 250 млрд фунтів стерлінгів з такого продажу

15 квітня 2022, 00:26
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир  Зеленський пред’явив  звинувачення Німеччині та Угорщині  стосовно блокувань зусиль щодо ембарго на реалізацію енергоносіїв. Про це український президент сказав, відповідаючи на запитання журналістів BBC.

В блокуванні ембарго на енергоносії з Росії  Зеленський звинуватив Німеччину та Угорщину

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зазначалось,  що, коли ембарго на продаж енергоносіїв не буде введено, РФ в цьому році  зможе мати від їх продажу  до 250 млрд фунтів стерлінгів, або 326 млрд доларів.

"Деякі з наших друзів і партнерів розуміють, що зараз інший час, що це більше не питання бізнесу та грошей..., що це питання виживання", — сказав Зеленський.

Глава держави закликає  інші країни надати Україні  більше зброї, пояснивши, що наша країна не отримує  її так швидко, як це потрібно, аби  відбитись від  нападу  РФ.

"Сполучені Штати Америки, Велика Британія, деякі європейські країни — вони намагаються допомогти і допомагають. Але все одно нам це потрібно скоріше, скоріше і швидше. Ключове слово "зараз", — підсумував  український президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів, чому світ так і не зрозумів до якої війни насправді готувалася Росія. Те, що Європейський Союз тільки зараз почав обговорювати шостий пакет санкцій, де йдеться про нафтове ембарго, свідчить про те, що цивілізований світ повною мірою так і не усвідомив, до чого насправді готувалася Росія, яку війну вона хотіла розв'язати. Глава держави зазначив, що затягування з таким важливим рішенням, як відмова від російської нафти – це свідчення того, що в Європі не зрозуміли до кінця, до якої війни підготувалися у Кремлі. Президент зазначив, якщо на сьогоднішній день далеко не всі в Європі готові відмовитися від російського "блакитного палива", значить, поки що не може йтися про відмову від російської нафти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини