Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чому світ так і не зрозумів до якої війни насправді готувалася Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чому світ так і не зрозумів до якої війни насправді готувалася Росія

Президент України закликає світ до більш жорстких санкцій щодо Росії

12 квітня 2022, 13:42 comments1504
Поділіться публікацією:

Те, що Європейський Союз тільки зараз почав обговорювати шостий пакет санкцій, де йдеться про нафтове ембарго, свідчить про те, що цивілізований світ повною мірою так і не усвідомив, до чого насправді готувалася Росія, яку війну вона хотіла розв'язати. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву під час звернення президента України Володимира Зеленського у парламенті Литви.

Зеленський розповів, чому світ так і не зрозумів до якої війни насправді готувалася Росія

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава держави зазначив, що затягування з таким важливим рішенням, як відмова від російської нафти – це свідчення того, що в Європі не зрозуміли до кінця, до якої війни підготувалися у Кремлі.

Президент зазначив, якщо на сьогоднішній день далеко не всі в Європі готові відмовитися від російського "блакитного палива", значить, поки що не може йтися про відмову від російської нафти. Отже, не може поки що говорити про те, що в Європі є єдність щодо готовності покінчити з російськими злочинами проти людства і припинити війну.

Також Володимир Зеленський нагадав європейцям про те, що досі низка великих європейських банків та підприємств продовжують співпрацю з Росією. Це, на думку Зеленського, справжнісінький сигнал для іншого бізнесу про те, що потрібно просто трохи почекати, не залишаючи російський ринок.

Більше того, додав президент, звірства російських солдатів у Київській області не змогли змусити європейських партнерів відмовитись від російських енергоносіїв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, чому у Путіна вирішили піти на застосування хімічної зброї і які наслідки для Росії тепер варто очікувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини