Головна Новини Політика зовнішня політика "Ускладнена верифікація": в Кремлі сказали, що гальмує обмін утримуваних осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ускладнена верифікація": в Кремлі сказали, що гальмує обмін утримуваних осіб

Україна передасть РФ список із 450 осіб

29 листопада 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

Повідомлення про майбутні переговори Росії та представників нашої країни стосовно процесу обміну утримуваних громадян в Москві не підтвердили. Цьому заважає те, що до цього часу не вирішили проблему навколо верифікації списків по обміну. Про це інформує ТСН, посилаючись на дані російського медіа ТАСС, що  розмістило коментар з цього приводу прессекретаря очільника РФ Дмитра Пєскова.

"Ускладнена верифікація":  в Кремлі сказали, що гальмує обмін утримуваних осіб

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За його словами, є ускладненою верифікація списків осіб. Ця проблема зі списками верифікації є задавненою. І до цього часу її не змогли вирішити. Ці труднощі залишаються, як частина узагальненого комплексу питань, які існують між сторонами.

 Згадуючи можливості майбутнього саміту "Росія-Україна-Туреччина", речник Путіна зазначив, що можливостей розв'язувати проблему при наявному форматі переговорів немає. Тому що Росія не представлена, як сторона конфлікту.

 Речник Кремля знову згадав старі звинувачення. Вже традиційно він поставив обвинувачення українській стороні  у не виконанні мінських угод, які, за його словами, дуже важливо зберегти.

 Разом з тим, очільник нашої країни Володимир Зеленський 26 листопада зазначив, українська сторона передасть російській за посередництвом очільника Туреччини список з 450  українців, що утримуються в Донецьку та у РФ. І жде сигнал від Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Кулеба розповів, від чого залежить можливість нового наступу РосіїНаважиться Кремль чи ні на нову військову авантюру щодо України – залежить від двох чинників. Перший – це здатність самої України дати відсіч агресору. Другий – це готовність партнерів України скоординувати свої сили та надати підтримку Києву.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини