Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів, від чого залежить можливість нового наступу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, від чого залежить можливість нового наступу Росії

Дмитро Кулеба вважає, що в ухваленні рішення про наступ на Україну Путін відштовхуватиметься від двох факторів

22 листопада 2021, 10:53
Поділіться публікацією:

Наважиться Кремль чи ні на нову військову авантюру щодо України – залежить від двох чинників. Перший – це здатність самої України дати відсіч агресору. Другий – це готовність партнерів України скоординувати свої сили та надати підтримку Києву. Як передає видання "Коментарі", про це глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив в ефірі каналу "Україна 24".

Кулеба розповів, від чого залежить можливість нового наступу Росії

Дмитро Кулеба. Фото: Українська правда

Дмитро Кулеба вважає, що новий наступ на Україну – це одна з опцій, що розглядається Москвою, але рішення про її застосування не ухвалено. Остаточне рішення про те, щоб піти у наступі на Україну, може бути прийняте після аналізу двох факторів. Перший стосується безпосередньо України та залежить від того, як Україна може відреагувати на атаку Росії. Другий фактор, на який не можуть не звертати уваги у Кремлі, пов'язаний із готовністю Заходу надати допомогу Україні у зв'язку з російською агресією.

Глава МЗС України наголосив, що керівництво країни працює за цими двома напрямками, щоб відбити будь-яке бажання Росії піти на військову авантюру.

На думку міністра, Кремль домагається того, щоб Україна була слабкою країною, яка не має надійних партнерів і друзів серед західних країн. Дмитро Кулеба закликав українське суспільство не вірити у чутки про те, що з дня на день розпочнеться російське вторгнення. Головне сьогодні – зберігати спокій та не вестись на провокації, яких вистачає як усередині країни, так і в зоні проведення операції ООС.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Кулеба розповів, як Захід допоможе стримати агресію Росії проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини