Головна Новини Політика зовнішня політика "Усе ключове для України – на столі у партнерів": Зеленський відзвітував про візит до США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Усе ключове для України – на столі у партнерів": Зеленський відзвітував про візит до США

Президент України представив у США план перемоги

27 вересня 2024, 22:11
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що у ході візиту до США партнерам передали пропозиції, які наблизять мир і перемогу України.

"Усе ключове для України – на столі у партнерів": Зеленський відзвітував про візит до США

Зеленський розповів про візит до Штатів. Фото з відкритих джерел

"План перемоги представлений Америці, і ми кожен пункт пояснили. Тепер на рівні наших команд ми будемо працювати, щоб наповнити кожен крок, кожне наше рішення", — заявив Володимир Зеленський.

Президент наголосив, що сильні позиції для України – це швидший мир.

"Усе ключове для України – на столі у партнерів, усе розглядається. Далекобійність, оборонний пакет, санкції проти Росії, кроки щодо російських активів. Ми по всіх темах встигли попрацювати", — відзначив він.

Володимир Зеленський також подякував Джо Байдену за запрошення та додав, що тепер українська делегація готується до зустрічі в Німеччині у рамках "Рамштайну".

"Це формат, де разом із партнерами ми будемо йти за змістом пунктів плану перемоги", — відзначив український президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом на посаду президента США від Республіканської партії Дональдом Трампом в Нью-Йорку в Trump Tower. При цьому президент Зеленський висловив подяку Трампу за можливість зустрітися, нагадавши, що їхня остання особиста зустріч відбулася п'ять років тому. "Я думаю, у нас є спільний погляд на те, що війна в Україні повинна бути зупинена, і Путін не може перемогти. Україна повинна перемогти. І я хочу обговорити з вами деталі плану перемоги", – сказав Зеленський. 

Крім того, портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський представив кандидату у президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу план перемоги України у війні проти Росії. "Я думаю, ми маємо спільний погляд на те, що війна в Україні має бути зупинена. Путін не може перемогти. Перемогти мають українці. І я хочу обговорити з вами деталі нашого плану, плану перемоги", – звернувся Зеленський до Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини