Головна Новини Політика зовнішня політика Українські чоловіки будуть масово отримувати громадянство інших країн. Названа причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські чоловіки будуть масово отримувати громадянство інших країн. Названа причина

Рішення МЗС щодо обмеження доступу чоловіків до отримання консульських послуг приведе до того, що вони будуть масово отримувати громадянство інших країн, заявив у Фейсбуці військовий Мирослав Гай

23 квітня 2024, 19:20 comments8780
Поділіться публікацією:

Проблема мобілізації полягає в тому, що її треба було проводити набагато раніше, вважає Мирослав Гай. При цьому, на його думку, граничний вік мав бути не 25, а 21 рік.

Українські чоловіки будуть масово отримувати громадянство інших країн. Названа причина

Черги в консульствах

Тепер же, відзначає військовий, багато молодих людей виїхали, або намагаються виїхати.

"Позбавлення їх консульських послуг призведе до масових спроб отримати громадянство європейських країн. В результаті ми збільшуємо демографічну кризу. Це буде один з головних наслідків цієї війни. І рейтингів така політика не добавить",
— відзначив Мирослав Гай.

За його словами, треба думати про збереження держави, як концепції перемоги, а згодом зміцнення цієї держави та ВПК України, як концепції виживання, а це вступ до ЄС, впровадження судової та економічної реформи та вступ до НАТО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у низці країн українським чоловікам перестали надавати консульські послуги. Як повідомив очільник МЗС Дмитро Кулеба, було прийнято рішення про обмеження доступу чоловіків до отримання консульських послуг. За його словами, це є справедливо, оскільки чоловіки, які вирішили у важкий для країни час втекти, не можуть розраховувати на те, що будуть отримувати щось від держави, яку вони фактично, зрадили.

Разом з тим, правозахисники вважають, що МЗС на даному етапі перевищило свої повноваження, адже ініціативи МЗС спираються на новий закон про мобілізацію, який набуде чинності аж 17 травня. До цього часу, кажуть експерти, українські чоловіки не повинні мати жодних обмежень щодо надання їм послуг у консульствах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 квітня 2024, 18:32

Гыбрыднэ знищення України і нації маньяком корумпованим Зе-термінатором. Фюрер-остаточний вирок 52-мільйонній країні. Нацики - втрачають націю!


Новини