Головна Новини Політика зовнішня політика Українці розповіли, чи зможе Україна примиритися з РФ, якщо та припинить агресію та поверне Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці розповіли, чи зможе Україна примиритися з РФ, якщо та припинить агресію та поверне Крим

Читачі порталу "Коментарі" відповіли, чи можна було б повернути відносини між двома країнами, якби Росія припинила збройну агресію проти України

8 лютого 2022, 10:57
Поділіться публікацією:

Події 2014 року розділили життя українців на "до" та "після". Майже вісім років тому сталося тимчасове відторгнення більшої частини Кримського півострова від України та одностороннє незаконне включення його до складу Російської Федерації. Стільки ж триває збройний конфлікт на Сході нашої держави, і, за даними Управління Верховного комісара ООН з прав людини, на 30 червня 2021 року його жертвами стали близько 4 150 українських військових.

Українці розповіли, чи зможе Україна примиритися з РФ, якщо та припинить агресію та поверне Крим

Українці розповіли, чи зможе Україна примиритися з РФ, якщо та припинить агресію та поверне Крим - колаж "Коментарі"Д.Романюк

Останнім часом Захід попереджає Україну про новий виток російської агресії, зокрема, про загрозу повномасштабного вторгнення на територію нашої держави.

Члени клубу "Коментарі" у Facebook відповіли, чи можна було б повернути стосунки між двома країнами, якби Росія припинила збройну агресію проти України та повернула анексований Крим.

Так, більшість користувачів висловили думку, що нізащо не пробачили б країні-агресору жертв серед українських військових, мирних громадян.

"А хто поверне наших воїнів, які загинули. Як таке можна пробачати?", "Дуже дорого за це заплачено кров'ю наших рідних", "Кому пробачати, ворогам? А хто поверне наших захисників молодих хлопців та дівчат, які хотіли жити", " Потрібно запитати родичів, які поховали своїх дітей, батьків та чоловіків", "Росія вбиває наших хлопців, зробила сім'ї нещасними, немає за це прощення", "Таке забути — ніколи. Росію ніхто не запрошував до України. Відповідати за вбивства, полонених і всі збитки, які зазнала наша країна, повинна Росія", — пишуть читачі.

Деякі українці все ж таки вважають, що пробачення та примирення можливе, однак для цього має пройти чимало років, а на території України запанувати мир. А частина користувачів зазначає, що "пробачити можна", проте "забути — ні".

"Хіба що нове покоління, через роки", "Років через 100 може і забудемо. Забули ж німців, хоч і сто років не минуло", "Може, з часом і пробачать, але не забуде ніхто", "Забути таке неможливо, але жити у мирі  припустимо", "Українці добрий народ, пробачать усі. Аби був мир і не вмирали наші діти", "Для прощення потрібні десятиліття, коли не стане людей, які все бачили", — пишуть користувачі.

Водночас велика кількість сумнівається, що Росія колись виведе війська з території нашої країни та припинить агресію щодо України:

"Дуже сумніваюся, що РФ колись піде. Невже ви в це вірите?", "Досить мріяти! Ніколи Путінський режим не піде з окупованих територій. Хіба що до влади в Росії прийдуть молоді та прогресивні сили", "Ніхто нічого нам поверне", "Росія за Путіна ніколи не піде з нашої країни", — поділилися думкою користувачі.

Раніше на порталі "Коментарі" — хто першим розпочав війну на Донбасі: українці відповіли .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини