Головна Новини Політика зовнішня політика Україна обирає шлях Ізраїлю: Кулеба зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна обирає шлях Ізраїлю: Кулеба зробив заяву

Кулеба впевнений, Україні потрібно навчитися перетворюватися в гнучку військову державу на кшталт Ізраїлю

14 вересня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Україна повинна перейняти досвід Ізраїлю та поступово почати перетворюватися в гнучку військову державу. Одних лише запевнень і обіцянок про підтримку для офіційного Києва вже недостатньо. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на інтерв'ю міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби для The Independent.

Україна обирає шлях Ізраїлю: Кулеба зробив заяву

Дмитро Кулеба Фото: Фейсбук Дмитра Кулеби

Дмитро Кулеба відкрито заявив, що Україна вже зробила для себе певні висновки і більше не може з серйозністю ставитися до тих обіцянок і слів підтримки, які озвучують західні лідери під час офіційних зустрічей з представниками України.

Глава МЗС зазначив, долаючи низку викликів сьогодні Україна може розраховувати тільки на свої сили. Тому єдиний шлях, який сьогодні вважається можливим для України — це переймання досвіду Ізраїлю. Гнучка військова держава — це реальність для України.

Український дипломат підкреслив, ті обставини, з якими сьогодні зіткнулася Україна, не залишають іншого вибору, крім як почати змінювати вектор, як всередині країни, так і зовні. Головними союзниками України тепер стають армія, дипломатія і український народ. Це три складових, які допоможуть вижити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Зеленський заявив, що без України Європейський Союз і НАТО лише втратять. Якщо ж і далі в ЄС і НАТО будуть займати позицію невизначеності в питанні членства України, то цим лише зміцнять Росію. Також глава держави дав зрозуміти, що немає сенсу обговорювати членство України в ЄКР і НАТО в якійсь далекій перспективі, тому як країна вже зараз готова до такого кроку, далі лише справа за Заходом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини