Головна Новини Політика зовнішня політика Україна і Великобританія домовилися про поглиблення військового співробітництва - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна і Великобританія домовилися про поглиблення військового співробітництва - деталі

Збройні сили України відзвітували про офіційний візит до Великобританії

21 квітня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Делегація Збройних Сил України та представники Сполученого Королівства Великої Британії домовилися про поглиблення військового співробітництва. Про це зазначили на офіційній Facebook-сторінці Командування Об'єднаних сил ЗСУ.

Україна і Великобританія домовилися про поглиблення військового співробітництва - деталі

Україна і Великобританія будуть поглиблювати військове співробітництво. Фото: facebook/JointForcesCommandAFU

Дві сторони домовилися про військове співробітництво під час офіційного візиту ЗСУ до Великобританії. За словами  командувача Об'єднаними силами ЗСУ генерала-лейтенанта Сергія Наєва, в ході поїздки вивчався і досвід роботи Постійного оперативного штабу Стратегічного командування Збройних Сил Сполученого Королівства Великобританії.

"Ми ознайомилися з умовами планування, підготовки і проведення операцій Об'єднаних сил швидкого реагування як самостійно, так і спільно з союзниками і партнерами, а також завданнями щодо організації оперативної та бойової підготовки", — підкреслив Сергій Наєв.

Окрім того, начальник об'єднаних операцій Постійного оперативного штабу Стратегічного командування Збройних Сил Сполученого Королівства Великобританії віце-адмірал Бен Кі наголосив на подальшій співпраці з Україною та необхідності посилювати військове співробітництво двох країн.

Нагадаємо, що генерал-лейтенант і народний депутат від "Європейської солідарності" Михайло Забродський заявив, що Збройні сили України готові йти в наступ на Донбасі, якщо буде повна підтримка з боку українського народу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також президент України Володимир Зеленський висловився про можливий наступ Збройних Сил нашої країни на Донбасі для звільнення тимчасово окупованих територій. За словами Зеленського, в Кремлі намагаються спровокувати нашу країну своїми агресивними діями. Він назвав стягування військ до кордонів України політичним і психологічним тиском з боку Кремля. Повну думку Зеленського можна знайти тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини