Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський висловився про можливість наступу ВСУ на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висловився про можливість наступу ВСУ на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість наступу ВСУ на Донбасі

16 квітня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський висловився про можливий наступ Збройних Сил нашої країни на Донбасі для звільнення тимчасово окупованих територій. Про це він повідомив в інтерв'ю французькій газеті "Le Figaro", передає прес-служба глави держави.

Зеленський висловився про можливість наступу ВСУ на Донбасі

Володимир Зеленський на Донбасi

За словами Зеленського, в Кремлі намагаються спровокувати нашу країну своїми агресивними діями. Він назвав стягування військ до кордонів України політичним і психологічним тиском з боку Кремля.

Він зазначив, що Росія провокує Україну снайперським вогнем з окупованих територій. Президент заявив, що стягування військ є психологічним тиском для того, щоб спровокувати Україну на жорстку відповідь. Також він сказав, що росіяни чекають, що Україна піде в наступ на Донбасі, однак наша країна не збирається робити цього.

Зеленський підкреслив, що агресивна риторика представників російської влади несе загрозу не тільки для України, але і для всієї Європи, а також зазначив, що не потрібно захищати українські території від самої України.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Україна підтримує санкції США проти Росії.

Читайте також, як потрібно діяти Україні в ситуації з Донбасом.

Джерело: https://censor.net/ru/n3260082



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини