Головна Новини Політика зовнішня політика Україна домовилась про безвіз із Республікою Маврикій
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна домовилась про безвіз із Республікою Маврикій

До ще однієї країни тепер можна потрапити без візи з українським паспортом

26 серпня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

У четвер, 26 серпня, Україна та Республіка Маврикій домовились про безвізовий режим, для подорожей потрібен буде тільки закордонний паспорт. Відповідне рішення ухвалив уряд України на засіданні. Про це повідомив народний депутат фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко, підтвердивши домовленість розпорядженням Кабміну.

Україна домовилась про безвіз із Республікою Маврикій

Острів Маврикій, фото з відкритих джерел

"Схвалити проект угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Маврикій про взаємне скасування візових вимог", — зазначається у розпорядженні, підписаному прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем. 

Також уряд уповноважив посла України у Південно-Африканській Республіці Любов Абравітову підписати угоду про безвіз з Маврикієм.

Україна домовилась про безвіз із Республікою Маврикій - фото 2

Республіка Маврикій — острівна держава в Індійському океані на схід від Мадагаскару. Маврикію належать також острів Родригес, острови Агалега та декілька дрібніших островів. Площа країни становить 2040 км², власне острова Маврикій — 1865 км². Населення: 1,2 млн осіб. Столиця: місто Порт-Луї.

Маврикій – зірка Індійського океану, смарагдовий острів з чудовими пляжами і всім необхідним для приголомшливого відпочинку. Маврикій має вулканічне походження. Його берега облямовані кораловими рифами. Українські туроператори відзначають доброзичливість та колоритність місцевого населення. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про діалог між Китаєм і Україною. У Президента України Володимира Зеленського відбулася чергова "висока" телефонна розмова. На цей раз діалог будувався з очільником Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпіном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини