Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського заявили, що загострення на Донбасі неминуче
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили, що загострення на Донбасі неминуче

Заступник голови Офісу президента заявив, що Україні варто очікувати військового загострення на Донбасі з боку Росії

9 квітня 2021, 12:05 comments1071
Поділіться публікацією:

Заступник глави Офісу президента України Ігор Жовква прокоментував чутки про військовий загостренні на Донбасі з боку Росії і розповів, чого варто очікувати найближчим часом. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Лівий берег".

У Зеленського заявили, що загострення на Донбасі неминуче

Загострення на Донбасi

За його словами, нашій країні варто чекати військового загострення з боку Росії на Донбасі найближчим часом, він зазначив, що такою інформацією розташовують профільні українські органи. Чиновник заявив, що в Офісі президента користуються інформацією, яку надають українські структури і доносять її до міжнародних партнерів.

Жовква сказав, що з моменту жорсткої ескалації з боку Росії останнім часом президент України вже встиг провести переговори з президентом США Джо Байденом, прем'єром Великобританії Борисом Джонсоном, генсеком НАТО Столтенбергом і прем'єром Канади Джастіном Трюдо.

Заступник Андрія Єрмака сказав, що лідери країни не тільки обмінюються даними з Володимиром Зеленським, але і запевняють його в повній підтримці з їхнього боку.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи піде Володимир Зеленський на другий термін.

Читайте також, чому переговори по Донбасу не можуть зрушити з мертвої точки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини