Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського заявили, що проти Порошенка відкриють кримінальну справу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського заявили, що проти Порошенка відкриють кримінальну справу

Влада буде бити по Порошенко і Медведчуку

11 березня 2021, 12:05 comments1071
Поділіться публікацією:

У парламентській фракції "Слуга народу" заявили про те, що проти екс-президента і лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка буде відкрито кримінальну справу. Про це повідомило джерело в президентській партії, передає видання "Українська правда".

У Зеленського заявили, що проти Порошенка відкриють кримінальну справу

Фото: скрiншот

Повідомляється, що проти Порошенка можуть відкрити кримінальну справу, однак санкції з боку РНБО щодо п'ятого президента зараз не розглядаються, щоб "не робити з нього мученика".

Джерело в "Слузі народу" повідомив, що кримінальна справа буде стосуватись "труби", на якій сидів не тільки Віктор Медведчук, а й сам Петро Порошенко. Співрозмовник підкреслив, що існують прослушки і негласні дані, які підтверджують дані факти.

Через це, проти Порошенка відкриють кримінальну справу разом з Віктором Медведчуком.

Довідка: 25 лютого в ЗМІ опублікували запис розмови нібито між нардепом Віктором Медведчуком і помічником президента Росії Володимира Путіна Владиславом Сурковим, який відбувся в кінці 2014 року.

На записі люди з голосами, схожими на Медведчука і Суркова обговорюють поставки електроенергії в окупований Крим і обмін полонених на Донбасі.

Людина з голосом Медведчука також говорить про те, що Порошенко нібито запропонував йому взяти участь в обміні полоненими з бойовиками, а президент Росії Володимир Путін затвердив цю ідею. На це людина з голосом Суркова відповів схвально і сказав, що це підніме значимість Медведчука.

Владислава Суркова називають архітектором війни проти України і автором плану "Новоросія", який передбачає розвал України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Росія подасть в суд на Україну через блокаду Криму.

Читайте також про позицію Разумкова з блокування каналів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Саша

11 березня 2021, 13:00

Те що сказано -фальсифікація, бо не співпадають події.І при ПП відключили електроенергію від Криму, а при ЗЕ тепер відновили поставки із РФ.То за що за полонених,тоді і сам ПП говорив,що Меркель попросила його ввести в групу. Немає за що причепитися.Хотілось би послухати,про Зеленський з Путіним говорив.

Василий

11 березня 2021, 12:43

Так же сдуетесь ДОЛ..БЫ! Такое впечатление, что во Фракции "Слуги ЗЕленского" одни Швондеры и Шариковы!


Новини