Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського відреагували на заяви Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на заяви Лукашенка

Представник президента України відповів на вислови Лукашенка, який повідомив про початок транспортування ядерної зброї до Білорусі.

15 червня 2023, 12:10 comments1993
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник Офісу резидента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк відповів на нещодавні заяви президент Білорусі Олександра Лукашенка, який пригрозив ядерною зброєю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

У Зеленського відреагували на заяви Лукашенка

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

14 червня Лукашенко повідомив, що російське ядерне озброєння почало потрапляти на територію Білорусі. У своєму виступі перед журналістами Лукашенко заявив про "червоні лінії" загроз для Білорусі від інших країн та вказав, що ядерне озброєння втричі потужніше ніж бомби, які були скинуті на Хіросіму.

Михайло Подоляк відповів на ці слова Лукашенка натякнувши, що рішення Білорусі залежать від керівництва Росії.

"Все, що публічно говорить суб'єкт Лукашенко не має нічого спільного з реальністю... Не витрачайте час на оцінку політичних позицій неполітичного суб'єкта Білорусь", — сказав Подоляк.

Попри те, що ядерна зброя буде знаходитись на території Білорусі, вказівки щодо її використання може приймати лише Росія. Окрім того, слід зазначити, що Путін на початку червня повідомляв про початок передавання зброї у липні, що відрізняється від заяв Лукашенка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко вважає, що є "великі передумови" для закінчення війни між Україною та Російською Федерацією. Однак звинуватив Польщу та Балтійські країни в можливих агресивних діях щодо Білорусі.

Також "Коментарі" писали про експертку, яка пояснила, що приховують заяви Лукашенка щодо його вихвалянь російською ядерною зброєю на території Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини