Головна Новини Політика внутрішня політика Стало відомо, хто з олігархів наступним потрапить під санкції РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто з олігархів наступним потрапить під санкції РНБО

Коломойському і Порошенку боятися нічого

5 березня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Стало відомо, проти кого з українських олігархів можуть ввести нові санкції Ради національної безпеки і оборони України. Про це розповів відомий експерт і глава Центрі прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко в ефірі каналу "Апостроф".

Стало відомо, хто з олігархів наступним потрапить під санкції РНБО

Фото: Google

За його словами, санкцій варто боятися тим олігархам, які ведуть діяльність в окупованому Криму та окремих районах Донецької і Луганської областей. Він зазначив, що з точки зору права, під удар потраплять власники бізнесів, які працюють в Криму і ОРДЛО.

Політолог заявив, що більше всіх під удар потрапляє український олігарх Дмитро Фірташ, який володіє заводом в окупованому Криму.

Щодо найбагатшої людини України Ріната Ахметова експерт сказав, що йому нічого боятися, оскільки бойовики "націоналізували" майно олігарха на окупованих територіях.

З приводу Ігоря Коломойського і колишнього президента України Петра Порошенка Фесенко сказав, що вони не потрапляють в зону ризику, якщо не мають таємних зв'язків з окупованими територіями Криму та Донбасу.

Експерт підкреслив, що безліч українських бізнесменів досі ведуть бізнес з тимчасово окупованими територіями.

Довідка: 19 лютого Рада національної безпеки і оборони України ввів санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко і ряду інших осіб за фінансування тероризму. Секретар РНБО Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиком на окупованих територіях Донбасу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський буде робити з Путіним.

Читайте також, хто може стати новим прем'єр-міністром України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Лиля

5 березня 2021, 15:53

все кто на энергетике завязан , первыми бы ! https://kosatka.media/category/gaz/news/nkreku-odobrila-proekt-resheniya-o-vvedenii-godovogo-produkta-ceny-na-prirodnyy-gaz


Новини