Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського розповіли, коли Медведчук може сісти у в'язницю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, коли Медведчук може сісти у в'язницю

Суд над Медведчуком буде в будь-якому випадку

5 березня 2021, 12:00 comments1234
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів про те, коли будуть судити нардепа і кума Путіна Віктора Медведчука, який потрапив під санкції РНБО за фінансування тероризму. Про це Арестович повідомив під час ефіру на каналі "Укрлайф".

У Зеленського розповіли, коли Медведчук може сісти у в'язницю

Фото: РБК

Арестович поставили запитання про те, чи варто очікувати кримінального процесу щодо Віктора Медведчука, адже після введення санкцій пройшло вже два тижні, а підозра політику так і не було пред'явлено.

Він зазначив, що кримінальний процес щодо Медведчука обов'язково буде, а сама справа будуть рухати поступово, докази для цього є. Арестович сказав, що РНБО ввів санкції через загрозу національній безпеці через діяльність Медведчука, оскільки закон про санкції дозволяє зробити це незалежно від рішення суду.

Радник глави ОП сказав, що судові процеси проти Медведчука почнуться незабаром.

Довідка: 19 лютого Рада національної безпеки і оборони України ввів санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко, громадянської дружини нардепа Тараса Козака Наталії Лавренюк і ряду інших осіб за фінансування тероризму.

Секретар РНБО Олексій Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням, яка постачає паливом бойовиків на окупованих територіях Донбасу.

2 лютого РНБО запровадив санкції проти Тараса Козака, який був номінальним власником телеканалів 112, NewsOne і Zik.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Росія затягує обмін полоненими на Донбасі.

Читайте також, хто може стати новим прем'єр-міністром України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Лиля

5 березня 2021, 15:54

Интересно кто следующий... https://kosatka.media/category/ugol/news/vitrenko-ugol-na-centrenergo-budet-postupat-s-gosshaht-po-pryamym-dogovoram

Виктор Тор

5 березня 2021, 15:36

Ну, типа, "весна прийдэ,будемо саджаты". Мы уже в курсе,как это.Так,что рассказы Арестовича о том, как "космические корабли будут бороздить просторы Малого театра" не новы.


Новини