Головна Новини Політика зовнішня політика У Великій Британії закликали видворити посольство РФ з країни після скандальної заяви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великій Британії закликали видворити посольство РФ з країни після скандальної заяви

Час Великобританії відправити все російське посольство назад до Москви - Кріс Брайант

30 липня 2022, 21:05 comments1324
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Депутат Лейбористської партії парламенту Великобританії Кріс Брайант закликав видворити посольство РФ із країни. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

У Великій Британії закликали видворити посольство РФ з країни після скандальної заяви

Лондон

Кріс Брайант написав свій твіт після того, як посольство Росії у Великій Британії закликало страчувати полонених бійців полку "Азов" через повішення. Росіяни назвали бійців "Азова" не справжніми солдатами, які заслуговують на "принизливу смерть".

"Це має бути незаконним. Це заклик до військових злочинів. Настав час Великобританії відправити все російське посольство назад до Москви. Ліз Трасс, що ви збираєтеся робити?" – ставить питання депутат.

У Великій Британії закликали видворити посольство РФ з країни після скандальної заяви - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що вбивство полонених у Оленівці : в "Азові" запевнили, що "Путіна буде страчено, а недоімперію — зруйновано". В "Азові" записали відеозвернення.

Читайте також про те, як Кремль хоче поглинути частину України – навіщо на південь і схід прибув десант Єдиної Росії. Кремль хоче відтворити проект "Новоросія" у маленькому форматі, після чого перейменувати партію "Єдина Росія" на "Велику Росію".

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   Росія переходить до третьої фази війни — як із цим може бути пов'язаний теракт у Оленівці. Вибухи в Оленівці, які спричинили загибель українських захисників із полку Азов, попередньо схвалили на найвищому рівні в Кремлі.

Також "Коментарі" інформували про те, що чомусь так важливо виграти битву за Африку – в чому такий інтерес України та РФ. Росія намагається не допустити, щоб країни Африки змінили своє ставлення до Москви через війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини