Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ заявили, що ця війна з Росією не остання для України
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ заявили, що ця війна з Росією не остання для України

Арестович сказав, що у світі наступає війна всіх проти всіх

18 березня 2021, 12:05 comments1251
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що сьогоднішня війна на Донбасі між Україною і Росією не є останньою. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

У ТКГ заявили, що ця війна з Росією не остання для України

Фото: Google

За словами Арестович, зараз у світі почнеться період, коли всі будуть воювати порти всіх. Він сказав, що в сьогоднішньому світі інформаційне протистояння замінює собою військової.

Він зазначив, що світова спільнота почала рухатися, і почалася війна в сірих зонах, як мінімум до 2035 року. Арестович підкреслив, що наша країна, яка знаходиться на геополітичному переломі не залишиться в стороні.

Речник української делегації сказав, що сьогоднішня війна між Україною і Росією не є першою і, на жаль, не буде останньою. Стратегічним завданням України Арестович назвав нарощування сили для того, щоб потенційна країна-агресор розуміла, що вести війну проти нашої країни настільки дорого, щоб не розглядати військовий сценарій в принципі.

Він зазначив, що подібний розклад сил змусить діяти противника економічними, дипломатичними і інформаційними методами, які також несуть небезпеку, однак не таку, яку несе військове протистояння.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що будуть обговорювати США і Китай.

Читайте також, чи влаштує Росія повномасштабну війну на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини