Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли про те, що робити з Донбасом: "Не будемо бомбити, як Росія Чечню"
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли про те, що робити з Донбасом: "Не будемо бомбити, як Росія Чечню"

Ми не росіяни, і не будемо бомбити Донбас, як вони Чечню

16 березня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович зробив важливу заяву щодо війни на Донбасі, і розповів, яким шляхом піде Україна в рішенні військового конфлікту з Росією. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Дім", який віщає на окуповані території.

У ТКГ розповіли про те, що робити з Донбасом: "Не будемо бомбити, як Росія Чечню"

Фото: Google

За його словами, спроба Росії влаштувати повномасштабну війну на Донбасі не дасть нічого росіянам, в тому числі і військової перемоги.

Також він зазначив, що в результаті можливої ескалації Росія не отримає умов для ув'язнення умовно нових мінських угод для того, щоб продовжувати тиск на Україну. При цьому, наша країна не буде повертати окуповані території силовим способом. Росія з 2014 року постійно говорить про початок повномасштабної війни, яка "ось-ось почнеться". За словами спікера української делегації, Росія використовує заяви про ескалацію як спосіб інформаційного тиску на нашу країну і мешканців по лінії фронту.

Арестович підкреслив, що росіянам не вдасться натиснути на Україну військовим шляхом, проте, якщо країна-агресор спробує нав'язати нашій країні військовий конфлікт, то наша відповідь буде дуже болючим для РФ.

Він зазначив, що Україна не збирається вбивати власних громадян на тимчасово окупованих територіях. не збирається бомбити Донбас, як росіяни бомбили Чечню в 1990-х роках.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що буде з Донбасом в майбутньому.

Читайте також, чого Росія домагається на окупованому Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини