Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли про наміри Кремля щодо Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли про наміри Кремля щодо Донбасу

Арестович заявив, що Байден викинув Путіна з міжнародного порядку денного

7 квітня 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про наміри Кремля, який загострює ситуацію на Донбасі. Про це він написав на своєму каналі в Telegram.

У ТКГ розповіли про наміри Кремля щодо Донбасу

Бойовики на Донбасi

За його словами, наміри Росії абсолютно зрозумілі через те, що президент США Джо Байден фактично викинув президента Росії Володимира Путіна з міжнародної шахової дошки, а тому Кремлю необхідно створити видимість загрози регіональної війни в Європі і змусити Захід сісти за стіл переговорів.

Він зазначив, що показником такого плану Москви є загравання з Китаєм і Іраном, а також фактичне створення коаліції авторитарних держав, які грають в нову Холодну війну, шантажуючи демократичні країни Заходу. Арестович сказав, що наша країна разом з Прибалтикою і Білоруссю знаходиться на розломі цієї історії.

Також спікер української делегації зазначив, що наша країна вибрала свій шлях і за це доводиться платити ціну, адже Росія зробить все, щоб Україна не опинилася в НАТО. Він сказав, що завдяки стійкості Збройних Сил України, силових структур і підтримки Заходу, Кремль не вирішується на перехід до масштабних бойових дій.

Довідка: Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій. До приходу в політику Арестович був відомий як блогер, військовий оглядач, лектор, актор і ветеран війни на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Мінськ не може бути майданчиком для переговорів.

Читайте також, за якої умови розвалиться Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини