Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, чому Кремль не залишить Україну: "Військові будуть гинути десятками"
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, чому Кремль не залишить Україну: "Військові будуть гинути десятками"

"Військові будуть гинути й нам доведеться з цим жити"

15 лютого 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу Президента і спікер української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович розповів про ситуацію на фронті, і про те, чому Росія ніколи не залишить спроб тиснути на Україну. Про це він написав на своєму каналі в Telegram.

У ТКГ розповіли, чому Кремль не залишить Україну: "Військові будуть гинути десятками"

Фото: Google

За його словами, міжнародна підтримка України буде працювати тільки в тому випадку, якщо наша країна буде дотримуватися домовленостей і не грати на ескалацію конфлікту, в тому числі й з питання дотримання режиму припинення вогню.

Він сказав, що на стратегічному рівні нічого не трапляється швидко, а мінімальним терміном формування нових заходів і форматів є півроку-рік.

Також Арестович сказав, що військові будуть гинути й далі через те, що йде війна, і українці мають навчиться з цим жити. Він сказав, що Кремль не залишить спроб диктувати свої умови силою.

Він зазначив, що причиною цього є те, що Україна не піддається тиску. Також Арестович сказав, що ті, хто звинувачує владу в бездіяльності на фронті грає на руку Кремлю.

Речник української делегації підкреслив, що в періоди загострення на фронті військові будуть гинути десятками, оскільки буде застосовуватися повний комплекс військових засобів.

Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. З грудня він також обіймає посаду позаштатного радника глави Офісу Президента Андрія Єрмака зі стратегічних комунікацій.

З квітня 2014 року на Донбасі триває російська військова агресія проти України. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії зробили заяву про визнання ОРДЛО.

Читайте також, чи пов'язано загострення ситуації на Донбасі з блокуванням телеканалів Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

15 лютого 2021, 17:21

А мы у них покупаем электроэнергию https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/goncharenko-prosit-snbo-vvesti-sankcii-za-pokupku-rossiyskoy-i-belorusskoy-elektroenergii


Новини