Головна Новини Політика зовнішня політика У ТКГ розповіли, чи почне Росія масштабну війну
commentss НОВИНИ Всі новини

У ТКГ розповіли, чи почне Росія масштабну війну

Речник української делегації в мінській ТКГ Олексій Арестович оцінив ймовірність великої війни з Росією

14 квітня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович оцінив можливість масштабної військової агресії з боку Росії. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

У ТКГ розповіли, чи почне Росія масштабну війну

Агресiя РФ

За його словами, теоретично атака Росії цілком можлива, однак в цьому немає ніякого сенсу. Він зазначив, що вся політика Кремля з 2014 року полягала в бажанні легалізувати окупаційні адміністрації в Донецьку і Луганську, а новий фронт проти України спричинить введення нових санкцій, економічна і політична криза в Росії.

Арестович сказав, що це зменшить вагу і вплив Кремля на світовій арені, коли там навпаки хочуть його збільшити. Він також зазначив, що керівництво Росії є дуже раціональним і прагматичним у своїх планах і діях. Речник української делегації також сказав, що Кремль провокує Китай, проте США не поступляться, адже розуміють, що в такому разі їх більше не будуть вважати гарантом безпеки у світі, що дає можливість міжнародної торгівлі.

Резюмуючи Арестович написав, що новий фронт Росія, швидше за все, не відкриє, а її завданням є загроза Україні за різними напрямками, щоб ми не могли посилювати наше військове угрупування на Донбасі.

Довідка: Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його позаштатним радником зі стратегічних комунікацій. До приходу в політику Арестович був відомий як блогер, актор, військовий оглядач, лектор і ветеран війни на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що буде на засіданні ТКГ 14 квітня.

Читайте також про загрозу третьої світової війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини