Головна Новини Політика зовнішня політика У США розпочалися переговори Байдена і Зеленського: перші заяви лідерів держав
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розпочалися переговори Байдена і Зеленського: перші заяви лідерів держав

На порядку денному – безпека, зокрема, енергетична

1 вересня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні у Вашингтоні відбулась перша важлива зустріч очільника нашої держави Володимира Зеленського та  теперішнього господаря Білого дому Джо Байдена. Про це інформують в Twitter гаранта України.

У  США розпочалися переговори Байдена і Зеленського: перші заяви лідерів держав

Джо Байден та Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Обговорювані лідерами України та Америки теми  — це новації в стратегічному партнерстві. Також керівники двох держав приділили чимало часу енергетичній безпеці.

На початку перемовин Володимир Зеленський та Джо Байден виступили з короткими заявами перед журналістами.

Програма візиту передбачає переговори за розширеним форматом, а також окрему зустріч очільників двох держав.

За словами американського президента, Америка завжди підтримуватиме незалежність української держави. Особливо, на фоні погроз від Росії. За  три десятиліття партнерство між двома країнами значно зміцніло. Байден  висловив бажання знову прилетіти до нашої держави.

 Гарант України висловив слова щирої вдячності своєму американському колезі за підтримку нашої держави в цей непростий для українців час та  докладені зусилля в протидії агресії Росії. Від імені України він передав щирі співчуття президенту Америки у зв’язку із втратою американських солдатів в Афганістані.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що чи допоможуть США приборкати РФ і повернути Україні окуповані території.Президент України Володимир Зеленський у Вашингтоні має намір почати розмову з американським лідером Джо Байденом, зустріч з яким запланована 1 вересня, з тем окупованих Криму і Донбасу. Доктор юридичних наук, екс-постпред президента України в АР Крим Борис Бабін зазначає, що  роль США в Кримській платформі буде досить потужною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

2 вересня 2021, 02:21

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини