Головна Новини Політика зовнішня політика У Швейцарії показали віллу, де зустрінуться Байден та Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швейцарії показали віллу, де зустрінуться Байден та Путін

Супроводжувати під час поїздки по європейським країнам президента США Джо Байдена буде перша леді — Джилл Байден

10 червня 2021, 12:24
Поділіться публікацією:

Перемовини президентів США та Росії Джо Байдена та Володимира Путіна відбудуться у Женеві на віллі La Grange. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ Швейцарії.

У Швейцарії показали віллу, де зустрінуться Байден та Путін

Джо Байден та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Міністерство закордонних справ Швейцарії оприлюднило місце проведення саміту двох президентів та подякувало США та РФ за довіру.

"Вілла La Grange прийме президентів США Джозефа Байдена та РФ Володимира Путіна 16 червня. Швейцарія дякує обом країнам за довіру, висловлену Женеві", — йдеться в повідомленні МЗС Швейцарії.

Перед зустріччю з Путіним у Швейцарії Байден відвідає Великобританію та Бельгію. Це перша закордонна поїздка президента США, зазначили у Білому домі. Супроводжувати Джо Байдена буде перша леді — Джилл Байден. У Британії американський президент 10 червня зустрінеться з прем'єр-міністром Борисом Джонсоном та візьме участь у саміті G7. Цей захід відбудеться у Корнуолі з 11 по 13 червня.

На 13 червня запланована зустріч президента США із королевою Великобританії Єлизаветою. Перемовини відбудуться у Віндзорському замку.

З Великобританії Байден поїде до Брюсселя. У Бельгії він 14 червня візьме участь у саміті НАТО. Також у Байдена запланована зустріч із президентом Туреччини Реджепом Ердоганом, королем Бельгії Філіпом та прем'єр-міністром Бельгії Олександром Де Кроо та участь у саміті США та ЄС 15 червня.

У Женеві окрім саміту з президентом РФ Володимиром Путіним 16 червня, Байден також зустрінеться з президентом Швейцарії Гі Пармеліном та міністром закордонних справ країни Ігнаціо Кассі.

Нагадаємо, президент США Джо Байден запросив президента України Володимира Зеленського відвідати Вашингтон після саміту з Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини