Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії зробили заяву про визнання і приєднання "ЛНР-ДНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зробили заяву про визнання і приєднання "ЛНР-ДНР"

Росія продовжує погрожувати Євросоюзу

12 лютого 2021, 17:00 comments5932
Поділіться публікацією:

У Росії зробили заяву щодо окупованих територій Донбасу. Йдеться про погрози Європейського союзу в разі, якщо проти РФ будуть введені санкції за отруєння опозиціонера Олексія Навального. Про це заявив член Ради із зовнішньої і оборонної політики Сергій Марков, повідомив політолог Тарас Березовець.

У Росії зробили заяву про визнання і приєднання "ЛНР-ДНР"

Фото: Google

Марков опублікував список заходів, які росіяни збираються застосувати, якщо проти них будуть введені санкції Євросоюзу за отруєння Олексія Навального.

Він сказав, що якщо ЄС введе жорсткі санкції, то Росія може розірвати відносини з Європою. Серед можливих заходів, які може прийняти Росія є можливість визнання "ЛНР-ДНР" і прискорення їх інтеграції в Росію.

Також повідомляється, що Росія може ввести економічні санкції відносно ЄС, перестати враховувати європейські інтереси на Близькому Сході (Сирія і Лівія), ввести обмеження на роботу російськомовних ЗМІ, які підтримує Європа.

Марков також повідомив, що Росія може розширити військову присутність в близьких до Європи регіонах, скоротити консультації з Францією і Німеччиною з важливих політичних питань і жорстко реагувати на політику Польщі, Прибалтики та Румунії.

Влітку 2020 року в Росії отрутою "Новачок" був отруєний опозиціонер Олексій Навальний, після чого його вивезли на лікування до Німеччини, де він провів кілька місяців.

На початку 2021 року Навальний повернувся в Росію і був заарештований в аеропорту. Суд засудив його до 2 років і 8 місяців тюремного ув'язнення, замінивши умовний термін на реальний.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на Донбасі від кулі снайпера загинув ще один український військовий.

Читайте також заяву Зеленського після поїздки на передову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини