Головна Новини Політика внутрішня політика "Події на Донбасі ні для кого не мають стати звичними" - Зеленський про поїздку на передову
commentss НОВИНИ Всі новини

"Події на Донбасі ні для кого не мають стати звичними" - Зеленський про поїздку на передову

Він подякував іноземним колегам за те, що вони допомагають підтримувати увагу світу до подій на Сході України

11 лютого 2021, 21:39
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський у своєму офіційному Telegram-каналі висловив подяку усім іноземним колегам, які підтримують Україну та допомагають їй боротися із військовою агресією на Донбасі.

"Події на Донбасі ні для кого не мають стати звичними" - Зеленський про поїздку на передову

Володимир Зеленський на передовій. Фото: джерело

"Я завжди раджу українським політикам і представникам інших держав, які прибувають в Україну з візитами: ви просто не зрозумієте, що відбувається з нашою країною, якщо не побуваєте на фронті", — написав президент.

Після свого повернення з передової, де він перебував разом із тимчасово повіреною у справах США та послами Франції, Швеції, Британії, Канади та Німеччини, Володимир Зеленський повідомив, що найперше завдання зараз — це підтримка уваги всього світу до того, що відбувається на Донбасі.

"За такий довгий час у нашому такому швидкому світі люди можуть звикнути до чого завгодно. Та ігнорувати. Особливо якщо вони особисто не перетинаються з війною", — зазначив Володимир Зеленський.

Він підкреслив, що неможливо правильно оцінити ситуацію, лише оглядаючи мирну територію. За його словами, потрібно обов'язково намагатися виправити "зруйновані життя та штучно створену несправедливість".

"Події на Донбасі ні для кого не мають бути звичними", — заявив Президент.

Володимир Зеленський повідомив, що наразі дуже широкою є співпраця із західними колегами. В її рамках залучаються різні інструменти для змін у житті людей на вільній частині Донбасу. Україна посилює армію і стримує провокації ворога.

Нагадаємо, сьогодні відбулася поїздка в зону ООС голови держави разом із послами країн "Великої сімки". "Коментарі" повідомляли, що візит відбувся в рамках робочої поїздки Президента до Донецької області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини