Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії заявили, що велика війна на Донбасі може початися сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили, що велика війна на Донбасі може початися сьогодні

Жириновський заявив, що війна може початися в понеділок

15 березня 2021, 11:05 comments2311
Поділіться публікацією:

У Росії заговорили про те, що повномасштабна війна з Україною на Донбасі може початися вже сьогодні, 15 березня. Таку заяву зробив скандальний політик і лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

У Росії заявили, що велика війна на Донбасі може початися сьогодні

Фото: Google

Жириновський сказав, що повномасштабна війна на Донбасі може початися вже 15 березня. Він аргументував це тим, що березень нібито є найнебезпечнішим місяцем в російській історії. Політик сказав, що в ці періоди траплялися вбивства царів, імператорів, а також референдум про те, щоб зберегти СРСР, який проводили 17 березня.

За словами Жириновського, Україна не піде на наступ на Донбасі, проте заявив, що наша країна нібито може влаштувати провокацію для того, щоб вплинути на результати виборів до Держдуми, які відбудуться у вересні 2021 року.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази прямого військового вторгнення в Україну.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли після незаконного "референдуму", що не був визнаний Україною та міжнародною спільнотою, президент Росії Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що РНБО ухвалила стратегію щодо повернення Криму.

Читайте також про похід Зеленського на другий термін.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини