Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії закликали напасти на Україну без попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії закликали напасти на Україну без попередження

"Щоб не залишилося жодного солдата"

22 березня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

У Росії закликали напасти на Україну без попередження для того, щоб новий президент США Джо Байден "зійшов з розуму". Про це заявив скандальний російський політик Володимир Жириновський в ефірі одного з пропагандистських каналів РФ.

У Росії закликали напасти на Україну без попередження

Фото: Google

За його словами, Україна готує "провокацію на Донбасі", тому Росія повинна напасти на Україну без попередження. Він запропонував завдати удару по Збройних Силах України, щоб "не залишилося жодного солдата або офіцера".

Жириновський сказав, що в разі нападу Росії на Україну Європейський Союз і США будуть шоковані. Скандальний політик зазначив, що у Європі всі "збліднуть", а новий президент США Джо Байден "зійде з розуму".

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей триває російська військова агресія проти України, у якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Росія ж свою участь у конфлікті заперечує, попри численні докази її прямого вторгнення в Україну, і називає себе посередником у переговорах.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року, коли після проведення незаконного "референдуму" Володимир Путін підписав указ про "приєднання" півострова до РФ.

Володимир Жириновський був одним із російських політиків, які найбільше розпалювали війну проти України та закликали до військової агресії щодо нашої країни з 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, якою буде політика Байдена стосовно України.

Читайте також про відповідь Єрмака на ініціативу Козака по Донбасу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

22 березня 2021, 13:48

Видно, що цей нагуляний жидодебіл Жилік вже зійшов з розому і в рацєйскай підерації та у даун-думі рацєї, таких нагуляних монголо-рашистів дебілів 99%....!!!


Новини