Головна Новини Політика зовнішня політика У Росії погрожують "військовою відповіддю" Естонії за атаку на Псков
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії погрожують "військовою відповіддю" Естонії за атаку на Псков

У Росії припускають, що атаку на військові літаки в Пскові могли здійснити не тільки з України, а й з території Естонії, Латвії або з судна в Балтійському морі

30 серпня 2023, 18:36 comments3477
Поділіться публікацією:

Голова комітету російської Держдуми з контролю Олег Морозов заявив "Радіоточці НСП", що країни Балтії може чекати "військова відповідь" з боку Росії, якщо з'ясується, що саме звідти було запущено безпілотники, які атакували Псков. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії погрожують "військовою відповіддю" Естонії за атаку на Псков

Естонія - член НАТО

"Є різні версії, Естонія це чи ні. Якщо з'ясується, що їх запускали з Прибалтики, це змінить увесь політичний ландшафт, тому що це пряма агресія. Це може стати сигналом, який призведе до кардинальних змін нашої поведінки на кордонах із прибалтійськими державами та взагалі якщо це буде зафіксовано і доведено, я не виключаю, що буде і військова відповідь, але для цього, звичайно, потрібні дуже чіткі і очевидні докази, адже це може бути і провокацією, зокрема підставити Естонію і спровокувати нас. А далі сказати, що почалася агресія Росії проти Естонії, країни НАТО з усіма наслідками, що обтяжують", — заявив член путінської фракції "Єдина Росія".

Зазначимо, що цієї ночі понад десяток дронів атакували аеродром у Пскові, де розміщуються військові літаки. При цьому багато спостерігачів ставлять під сумнів, що дрони змогли безперешкодно пролетіти 900 км від України до Пскова. Висувались версії, що вони могли атакувати військові об'єкти в Пскові з території Латвії, Естонії чи Росії. Інші автори вказували на те, що Москву від території України відокремлюють 700 кілометрів. Проте атаки на російську столицю вже стали звичними.

Тим часом, посол Великобританії прокоментувала "спеціальний статус" Криму.

Стався скандал із російською тенісисткою, яка виступає на турнірі в США та підтримує режим Путіна.

А соціологи підрахували, скільки українців спілкуються виключно російською мовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини