Головна Новини Політика зовнішня політика У РНБО заявили, що Путін хоче знищити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО заявили, що Путін хоче знищити Україну

Час працює проти Росії

20 лютого 2021, 13:30 comments1113
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов назвав головну мету Кремля з питання України. Він вважає, що російське керівництво хоче знищити нашу країну. Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

У РНБО заявили, що Путін хоче знищити Україну

Фото: Kremlin

Відповідаючи на питання про ситуацію на Донбасі, Данилов сказав, що ключі від закінчення війни на Сході України знаходяться в кабінеті президента Росії Володимира Путіна.

За його словами, російське керівництво в Кремлі поставило перед собою мету знищити українську державу, проте в той же час, Данилов сказав, що сьогодні час працює проти Росії.

Секретар РНБО підкреслив, що саме Росія розв'язала війну проти України і продовжує підтримувати її вже сьомий рік. Він зазначив, що РФ більш сильна в плані військової могутності і саме вона повинна припинити агресію по відношенню до нашої країни.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської області України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли був проведений незаконний "референдум", не визнаний Україною і країнами міжнародної спільноти. Через кілька днів президент Росії Володимир Путін всупереч всім нормам міжнародного права підписав указ про "приєднання" Криму до РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Джо Байден назвав головну мету Володимира Путіна і Кремля.

Читайте також про те, що Данилов назвав Медведчука і Марченко терористичним угрупуванням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ирина

22 лютого 2021, 16:44

А мы пока с ними электроэнергией торгуем https://kosatka.media/uk/category/elektroenergiya/news/nardep-predlagaet-vvesti-sankcii-v-otnoshenii-importerov-elektroenergii


Новини