Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна розповіли про повномасштабну війну на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна розповіли про повномасштабну війну на Донбасі

У Кремлі заговорили про "червону межу"

5 березня 2021, 10:30 comments2794
Поділіться публікацією:

Спікер Кремля і прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков зробив заяву щодо війни на Донбасі та назвав "червону межу" для Москви в цьому питанні. Про це він повідомив під час спілкування з журналістами російським державних ЗМІ.

У Путіна розповіли про повномасштабну війну на Донбасі

Фото: РБК

За словами Пєскова, так званою "червоною рискою" для Кремля є ситуація, коли на Донбасі будуть відновлені повномасштабні бойові дії. Він зазначив, що якщо це відбудеться, то в Москві буду аналізувати ситуацію для прийняття нових рішень.

Він зазначив, що відновлення повномасштабної війни на Донбасі буде "червоною рискою" для України в процесі переговорів щодо врегулювання конфлікту.

Пєсков підкреслив, що якщо червона риска буде пересічена, то в Кремлі будуть прийматися нові рішення після аналізу ситуації.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником, попри численні докази прямого вторгнення російських військ на територію України.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року, коли був проведений незаконний "референдум", який не визнала Україну і міжнародне співтовариство. Через кілька днів президент РФ Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в ТКГ звинуватили Росію в зриві мінських угод.

Читайте також, чому Росія затягує обмін полоненими на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кр

5 березня 2021, 11:04

Bujhm, это точно

Bujhm

5 березня 2021, 10:50

Кацапы не успокоятся пока не огребут по полной. Так всегда было и так будет.


Новини