Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна прокоментували майбутню зустріч з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна прокоментували майбутню зустріч з Байденом

В Кремлі підтверджують майбутню зустріч президентів РФ і США Володимира Путіна і Джо Байдена, проте чітких дат не розголошують

26 квітня 2021, 07:42
Поділіться публікацією:

В Кремлі розповіли про майбутню зустріч лідерів РФ і США Володимира Путіна і Джо Байдена. Про це повідомляється в інформагенції ТАСС.

У Путіна прокоментували майбутню зустріч з Байденом

Стосунки США і Росії: в Кремлі прокоментували зустріч Путіна і Байдена. Фото: rbk.ru

Зустріч прокоментував помічник російського президента Юрій Ушаков. За його словами зустріч може відбутися в червні. Вже зараз є конкретні дати, які не розголошуються. Однак, терміни можуть змінюватися через низку факторів.

"Але сигнал отриманий, розглянемо. Залежно від багатьох чинників будемо приймати рішення, звичайно", — неоднозначно прокоментував ситуацію Ушаков.

Зустрітися політики зможуть в будь-якій із європейських країн. Деякі з держав вже повідомили, що готові створити всі умови та прийняти президентів Росії та Америки на найвищому рівні.

Нагадаємо, що раніше президент Росії Володимир Путін запропонував лідеру України Володимиру Зеленському зустрітися в Москві та обговорити стосунки та політику двох країн. Українське суспільство зацікавлено очікує, чим закінчиться історія з ймовірними двосторонніми переговорами українського і російського президента. Багато хто робить припущення, де саме вони можуть відбутися. За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ із питань Донбасу Леоніда Кравчука, в Москві зустрічі точно не трапиться. Чому політик так вважає та чому Зеленському варто утриматися від поїздки, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що Кремль висунув пропозицію США перезавантажити відносини та обмінятися гарантіями невтручання у внутрішні справи один одного. Окрім того, Росія запропонувала відновити профільні канали діалогу щодо запобігання хакерських атак та розвивати відносини у сфері інформтехнологій на найвищому рівні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини