Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна назвали умову закінчення війни на Донбасі за рік
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна назвали умову закінчення війни на Донбасі за рік

Заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак назвав умову закінчення війни на Донбасі за рік

9 квітня 2021, 10:00 comments2665
Поділіться публікацією:

Заступник глави адміністрації президента Росії Дмитро Козак, який відповідає за переговори з Україною в Кремлі назвав умову для того, щоб нібито закінчити війну на Донбасі за рік. Таку заяву він зробив під час прес-конференції 8 квітня.

У Путіна назвали умову закінчення війни на Донбасі за рік

Володимир Путiн та Дмитро Козак

За його словами, військовий конфлікт можна врегулювати за один рік, проте для цього необхідно дотримуватися всі досягнуті домовленості. Він зазначив, що з точки зору практичних кроків щодо врегулювання ситуації, то війну можна закінчити за рік.

Козак сказав, що потрібно діяти послідовно і слідувати домовленостям. Він підкреслив, що сьогодні курс узятий на заморожування цього конфлікту. Представник Кремля також заявив, що за рік війну можна закінчити, якщо нібито керуватися мінськими угодами.

Нагадаємо, що за повідомленнями української делегації в мінській ТКГ саме Росія не виконує мінські угоди, першим пунктом якого є повне припинення вогню на лінії фронту, котре постійно порушується бойовиками країни-агресора.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала окупація Криму Росією в березні 2014 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли Путін може піти з влади в Росії.

Читайте також, що не дає повернути переговори по Донбасу в конструктивне русло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

9 квітня 2021, 12:41

Будь які військові дії фідерастами проти України, закінчуться остаточним 100% розвалом усієї рашки...!!! УСЕ буде зруйновано та спалено, аж до Уральських гір...!!! Цих фідерастів почнуть розривати в Чечні, Абхазії, Осетії, Дагестані та по цілому Кавказу та почнеться захоплення та анексія земель далекого сходу КИТАЄМ від котрого фідерасти розпадуться на мілкі "князівства" де будуть знищені до останнього кацапомордого оленя...!!! Історія повторюється...!!!

василь

9 квітня 2021, 09:29

Війну, Путін, якщо захоче, може закінчити за сутки, не зважаючи на діючі Мінські угоди.


Новини