Головна Новини Політика зовнішня політика У прикордонній службі розповіли, чи дійсно забирали паспорт у Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

У прикордонній службі розповіли, чи дійсно забирали паспорт у Порошенка

У прикордонній службі України стверджують, що Порошенко пройшов стандартну процедуру перетину кордону

17 січня 2022, 10:59
Поділіться публікацією:

У Державній прикордонній службі України оперативно відреагували на висловлювання Петра Порошенка про те, що у нього нібито забрали паспорт на понад 15 хвилин для встановлення особи. У відомстві стверджують, що дана інформація нібито носить маніпулятивний харакетер і перетин кордону відбувався згідно чинного законодавства та усіх визначених процедур. А оскільки Порошенко є підозрюваним у кримінальному провадженні, то прикордонники були зобов’язані сповістити про його повернення правоохоронні органи. Про це інформують у пресслужбі прикордонників, передає портал "Коментарі".

У прикордонній службі розповіли, чи дійсно забирали паспорт у Порошенка

Порошенко повернувся в Україну. Фото з Facebook

"Аби уникнути інформаційних спекуляцій повідомляємо: під час перетину кордону Петром Порошенком українські прикордонники чітко дотримувалися норм законодавства. Прикордонники фіксували маніпуляції що, начебто, пана Порошенка намагаються не пропустити в Україну. Жоден громадянин України не може бути обмежений у праві повернутися в Україну.  Під час заходів контролю про прибуття Петра Порошенка в Україну було поінформовано представників правоохоронних органів", — заявили у прикордонній службі України.

Нагадаємо, п’ятий президент України Петро Порошенко, сьогодні, 17 січня о 9-10 прибув до аеропорту "Жуляни" з Варшави, аби з’явитись о 11-00 у Печерському суді, де йому висувають звинувачення у державній зраді та сприянню тероризму. Його зустрі 15-тисячний натовп прихильників, яким він заявив, що його намагались не пустити до України. Нібито прикордонники забрали його біометричний паспорт і не повертали понад 15 хвилин.

Читайте також: Під Печерським судом зібралися прихильники Порошенка: поряд – кілька автозаків (ФОТО)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стас

17 січня 2022, 11:30

Воно оце Петро Інкогніто, накрався коштів з бюджету , а тепер коли потрібно відповідати за свої дії та бездіяльність обісралося та меле що попало. Стидно таке навіть слухати. Зібрав цілу прес конференцію. Оці всі мітинги за підтримку зрадника та ворюги Порошенка проплачені. Подивіться кого позвозили на ці мітинги і з яких регіонів і хто знаходиться рядом з ним. ПОЗОРИЩЕ та ГАНЬБА. А ворюгу на нари, а не на Канари.


Новини