Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко: мене не хотіли пускати в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко: мене не хотіли пускати в Україну

Петро Порошенко прибув в аеропорт "Жуляни" і виступив перед своїми прихильниками

17 січня 2022, 10:10
Поділіться публікацією:

О 9-10 за київським часом до аеропорту "Жуляни" прибув літак з Варшави, на борту якого до України повернувся п’ятий президент України Петро Порошенко разом з дружиною та адвокатами. За інформацією партії "Європейська солідарність", його біля аеропорту зустріли понад 15 тисяч прихильників. Однак, вихід Порошенка з аеропорту відбувся значно пізніше, аніж очікувалось, оскільки митники перевіряли його документи. Про це повідомляють "Коментарі", кореспонденти якого ведуть пряму трансляцію з місця події.

Порошенко: мене не хотіли пускати в Україну

Петро Порошенко. Фото з відкритих джерел

Після того, як Петро Порошенко вийшов з аеропорту, він повідомив, що його намагались недопустити на територію України. З його слів, прикордонники забрали його біометричний паспорт на понад 15 хвилин для встановлення  особи.

"Так сильно вони нас бояться. Мене, п’ятого президента України, Петра Порошенка -  не впізнали. Понад 15 хвилин вони перевіряли  мій паспорт", — зазначив Петро Порошенко.

Петро Порошенко закликав усіх своїх прихильників поїхати разом з ним до Печерського суду та подякував за підтримку. Нагадаємо, засідання суду заплановане на 11-00.

До слова, чимало ЗМІ попереджали про ймовірність затримання Порошенка у аеропорту, проте цього не сталось.

Нагадаємо, Петра Порошенка звинувачують у державній зраді та сприянні терористам ДНР/ЛНР у 2014-2015 роках при закупівлі вугілля для українських ТЕС. 

Раніше іноземним ЗМІ Петро Порошенко заявляв, що його повернення в Україну дуже схоже на повернення у Росію Олексія Навального, який також повернувся з Європи 17 січня.


Читайте також: Порошенко з аеропорту у Варшаві: настрій фантастичний




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини