Головна Новини Політика зовнішня політика У посольстві Таїланду висловили свою позицію щодо дій Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У посольстві Таїланду висловили свою позицію щодо дій Росії

Таїланд підтримує Україну та засуджує агресію РФ й визнання нею ЛДНР

23 лютого 2022, 10:15 comments1461
Поділіться публікацією:

Український політик провів перемовини з послом Королівства Таїланд Четапаном Максампханом. Про це написав народний депутат та голова групи з міжпарламентських зв’язків з цією країною Михайло Радуцький в Телеграм.

У посольстві Таїланду висловили свою позицію щодо дій Росії

Фото ілюстративне / Pixabay

За словами посла Таїланду, його держава повністю підтримує Україну, її незалежність, суверенітет та територіальну цілісність. Влада Таїланду засуджує визнання президентом Росії та Держдумою незалежності самопроголошених псевдореспублік на українських територіях.  

Четапан Максампхан заявив, що Таїланд активізує дипломатичну діяльність задля стримування Росії від військової інтервенції та агресії щодо України. Зокрема, королівство висловить свою підтримку нашій державі на засіданні генеральній асамблеї ООН, яка має відбутися в Нью-Йорку.

"Дякую пану послу за проукраїнську позицію. Ми продовжуємо формувати міжнародний фронт на підтримку України. Весь світ має знати, що Путін – агресор, а легітимізація Л/ДНР – це порушення міжнародного права", — написав політик.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Словаччині відреагували на акт агресії РФ проти України. Влада сусідньої країни готова приймати біженців з України та надавати підтримку нашій державі. Президентка Зузанна Чапутова заявила, що дії Путіна та Держдуми Росії це не що інше, як акт агресії та військової окупації України.

Також ми писали, що очільник міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів про успіхи українських дипломатів на міжнародній арені. Також він наголосив, що українці скоординували з партнерами наступні кроки якими будуть тримати Росію на дипломатичному треку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини