Головна Новини Політика зовнішня політика У посольстві Грузії обурені, що українська компанія проводить тури до Абхазії
commentss НОВИНИ Всі новини

У посольстві Грузії обурені, що українська компанія проводить тури до Абхазії

Посольство Грузії в Україні вважає неприйнятним те, що українська компанія "Кулуар похід" організовує туристичні походи в непідконтрольний грузинському уряду регіон Абхазія

13 серпня 2021, 11:48
Поділіться публікацією:

Посольство Грузії в Україні обурене тим, що українська компанія "Кулуар похід" є організатором туристичних походів в окуповану російськими військами Абхазію, яку сьогодні не контролює офіційний Тбілісі, тому вкрай стурбований. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "Радіо Свобода" з посиланням на відповідь посольства на запит.

У посольстві Грузії обурені, що українська компанія проводить тури до Абхазії

Прапори України і Грузії - фото Українська правда

Грузинські дипломати підкреслюють, що на сьогоднішній день відносини між Грузією і Україною на високому дружньому рівні. Були зустрічі лідерів двох країн, також налагоджений зв'язок між урядами Грузії і України, є співпраця в самих різних сферах. Дипломатичне відомство підкреслює, є сторони, які мають на меті — посварити дві країни, використовуючи для цього найбрудніші методи. Тому посольство Грузії в Україні вкрай стурбоване вчинком української туристичної компанії.

У посольстві також поінформували, що на цей рахунок є запит до МЗС України. Грузинські дипломати просять своїх українських колег зробити все можливе, щоб розуміти, чим насправді займається вищевказана українська туристична кампанія і яка кінцева її мета. У МЗС України відзначають, що по цій ситуації не отримала офіційний запит від Грузії, щоб вжиити належних заходів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — перед візитом Зеленського Грузія помилувала двох українців. Двоє українців, Володимир Дьяченко та Юрій Хомич, зможуть повернутися на Батьківщину після більш ніж півроку перебування за гратами в Грузії. Володимир Зеленський подякував грузинській владі за співпрацю і поліпшення духу партнерства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини