Головна Новини Політика зовнішня політика У Німеччині ухвалили рішення щодо ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині ухвалили рішення щодо ХАМАС

Глава МВС Німеччини наклала заборону на діяльність у країні терористичного угруповання ХАМАС і міжнародної мережі, що підтримує палестинців

2 листопада 2023, 16:54
Поділіться публікацією:

Глава МВС Німеччини Ненсі Фезер наклала заборону на діяльність у країні терористичного угруповання ХАМАС і міжнародної мережі "Самідун", що підтримує палестинців. Німецька філія "Самідуна" ліквідована. Про це повідомляють "Коментарі".

У Німеччині ухвалили рішення щодо ХАМАС

ХАМАС

Німецьке крило організації "Самідун" — Samidun Deutschland, також відоме як Hirak eV, буде розпущене, заявила Фезер у четвер, 2 листопада, у Берліні. У цій організації буде конфісковано всі активи, їй заборонять мати сайти в інтернеті та проводити діяльність у соцмережах. За словами Фезер, будь-кого, хто братиме участь у діяльності цих організацій, буде притягнуто до відповідальності.

"Антисемітизму немає місця в Німеччині. Ми боротимемося проти нього у всіх формах і всіма засобами правової держави", — наголосила вона.

Фезер нагадала, що терористичне угруповання ХАМАС має на меті знищення держави Ізраїль. "Самідун" як міжнародна мережа під виглядом акцій солідарності із ув'язненими у різних країнах поширює антиізраїльську та антиєврейську пропаганду, наголосила вона.

ХАМАС у Німеччині активно підтримують близько 450 осіб, багато з яких мають німецьке громадянство. Також широкого розголосу набула акція "Самідун" 7 жовтня в Берліні, коли її члени святкували терористичний напад нападу ХАМАС на Ізраїль і роздавали перехожим солодощі в районі Нойкельн.

Нагадаємо, що під час нападу на Ізраїль 7 жовтня хамасівці вбили 1400 осіб, переважно цивільних осіб – дітей, жінок, людей похилого віку. Багатьох із них ХАМАС убив після жорстоких тортур. У своїх офіційних заявах представники ХАМАС лише один раз назвали вбивство цивільних осіб в Ізраїлі "помилкою". Потім вони заявляли протилежне — про намір "повторити" 7 жовтня і досягти своєї політичної мети — знищення держави Ізраїль.

Тим часом, у РФ образилися на Вірменію: як це пов'язано з Україною.

Посол США відреагувала на корупційні скандали в Україні.

А педагогам нагадали, якою мовою вони повинні говорити, якщо не хочуть залишитися без роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини