Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС України заявили, що тепер ситуація змінилася: Росія не в тій позиції, щоби диктувати умови
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС України заявили, що тепер ситуація змінилася: Росія не в тій позиції, щоби диктувати умови

У МЗС нагадали, що мирна формула України залишається незмінною

14 листопада 2022, 12:25 comments2140
Поділіться публікацією:

З'явилася реакція Міністерства закордонних справ України на заяву Кремля, яка "не сприймає попередніх умов щодо України". У Києві нагадали, що сьогодні російські загарбники далеко не в тій позиції, щоби диктувати свої умови. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві представника МЗС Олега Ніколенка, опублікованої у Facebook.

У МЗС України заявили, що тепер ситуація змінилася: Росія не в тій позиції, щоби диктувати умови

МЗС України. Фото: з відкритих джерел

Ніколенко відреагував на заяви МЗС країни-окупанта, що "Росія не сприймає попередніх умов щодо України, зокрема вимоги вивести війська".

"Росія перебуває не в тій позиції, щоб диктувати свої умови. Мирна формула України залишається незмінною: негайне припинення війни, виведення всіх російських військ, відновлення української територіальної цілісності, компенсація завданих збитків та надання дієвих гарантій про неповторення агресії. За інших умов досягти сталого світу буде неможливо", – прокоментував дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.                                                                                                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський у Херсоні: президент розповів, чому приїхав до звільненого міста (ФОТО).

Раніше "Коментарі" писали — після поразки на Херсонщині росіяни підуть у наступ на Донбасі, саме тут розпочнуться найзапекліші бої: в Інституті вивчення війни озвучили подробиці.     



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 листопада 2022, 13:56

Корумповані розкрадачі модернізували вислів: "Переможців не судять" на "Тих, хто воює, не судять". От і будуть воювати нескінченно, щоб лишатись у владі і не відповідати за скоєне. Маленький, гладкий, бородатий повертач кордонів 1991, перевершить попередників і всім покаже результативний вождизм.


Новини