Головна Новини Політика зовнішня політика У МЗС прогнозують важку осінь: до чого підштовхуватимуть Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС прогнозують важку осінь: до чого підштовхуватимуть Україну

Дмитро Кулеба прогнозує посилення "голосів" у світі про переговори з Росією

12 серпня 2023, 08:45 comments2042
Поділіться публікацією:

У світі може збільшитися кількість держав, які відкрито закликатимуть Україну розпочати переговори з Росією. Такі заклики можуть активізуватися вже восени. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Instagram зробив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

У МЗС прогнозують важку осінь: до чого підштовхуватимуть Україну

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Міністр у розмові з журналістом Вадимом Карп'яком запевнив, що Україна все одно здобуде перемогу "на всіх фронтах", проте попереду на українців чекає "важка осінь".

"Буде дуже важкий політичний сезон, всіх попереджаю", – заявив Кулеба.

За його словами, у різних куточках світу почнуть дедалі частіше повторювати, що будь-які проблеми потрібно вирішувати не на полі бою, а за столом переговорів. Знаходити компромісне рішення.

"Ми робитимемо все в рамках міжнародного права та кримінального законодавства для того, щоб ці голоси (які закликають до переговорів з агресором – ред.) згасали", — висловився глава МЗС України.

Також дипломат попередив, що попереду на Україну чекає велика кількість різноманітних міжнародних самітів і Києву важливо домогтися присутності на них країн з усього світу. А не лише постійних партнерів України з Європи та Північної Америки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна не змінює свою позицію і продовжує говорити, що будь-які переговори з Росією можуть відбутися лише в тому випадку, якщо країна-агресор повністю виведе свої війська з української території. Однак навіть якщо це відбудеться переговори з російським диктатором Володимиром Путіним неможливі. Таку заяву в інтерв'ю Corriere della Sera зробив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 серпня 2023, 07:56

Ребентроп за вказівкою Молотова буде робити все, щоб загасити розум. Щоб гору взяв підбурюваний Кремлем павославний нацизм і екстремізм.


Новини