Головна Новини Політика зовнішня політика У Кремлі заговорили про "гарантії безпеки" для України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заговорили про "гарантії безпеки" для України: подробиці

Пєсков резюмував, що всі зацікавлені представники мають обговорювати проблеми під час прямого діалогу

23 листопада 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Наша країна, якщо  зреалізує найближчим часом мінські домовленості щодо Донбасу, таким чином буде мати сталі гарантії безпеки від Росії. Бо відсутність прогресивних змін впливає на загальний рівень напруги в країнах Європи. Про це інформує російське медіа "РИА Новости", оприлюднюючи актуальний коментар з цього питання речника російського президента Дмитра Пєскова.

У Кремлі заговорили про "гарантії безпеки" для України: подробиці

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За його словами, виконання  мінських угод в Донецькому регіоні стане саме такою гарантією безпеки. Бо повне їх ігнорування, це як особливий подразник  і  тригер, він призводить до  того, що рівень напруги на європейському континенті збільшується. Це очевидно для всіх.

Саме так  відповів речник  Володимира Путіна  на питання представників ЗМІ  щодо того, чи матиме Україна гарантії безпеки від РФ.

Також Дмитро Пєсков резюмував, що всі зацікавлені представники мають обговорювати цю проблему  під час прямого діалогу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кремлі відреагували на заяви про вторгнення в УкраїнуПолітики Заходу висловлюють свою стурбованість можливостями військової агресії РФ відносно нашої держави цьогорічної зими, про що і повідомляють наших представників. В Москві дали відповідь на цю стурбованість наших західних партнерів, вкотре наголосивши, що  не для кого не несуть ніяких загроз. Ці тези озвучив речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков. За  словами прессекретар російського президента, зараз в Кремлі знову стурбовані так званою присутністю військово-атлантичного блоку неподалік російських рубежів. Тому Росія і надалі посилюватиме заходи, що зміцнюють її власну безпеку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини