Головна Новини Політика зовнішня політика У Кремлі відреагували на заяви про вторгнення в Україну: що відповіли у Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на заяви про вторгнення в Україну: що відповіли у Путіна

У Москві кажуть, що ніби-то нікому не становлять загрози

18 листопада 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Політики Заходу висловлюють свою стурбованість можливостями військової агресії РФ відносно нашої держави цьогорічної зими, про що і повідомляють наших представників. В Москві дали відповідь на цю стурбованість наших західних партнерів, вкотре наголосивши, що  не для кого не несуть ніяких загроз. Ці тези озвучив речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков для російського медіа "РИА  Новости"

У Кремлі відреагували на заяви про вторгнення в Україну: що відповіли у Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

За  словами прессекретар російського президента, зараз в Кремлі знову стурбовані так званою присутністю військово-атлантичного блоку неподалік російських рубежів. Тому Росія і надалі посилюватиме заходи, що зміцнюють її власну безпеку.

Також він дав коментар щодо нещодавньої публікації, яку розмістило агенція "Блумберг" про можливість швидкого російського нападу на територію нашої країни.

 За словами Пєскова, подібні промовисті публікації – це  тільки вияв порожнього  безпідставного нагнітання напруги. РФ сьогодні ні для кого не становить загрози.

 Разом з тим, в 2014 році РФ вже здійснила окупацію української території – Кримського півострова. Триває  військовий конфлікт і в Донецькому регіоні.

 Представник сусідньої Польщі, очільник польського уряду Матеуш Моравецький  допускає ситуацію, що російський президент разом зі своїм білоруським колегою роблять все можливе для дестабілізації ситуації в країнах Євроспільноти. Для того, аби відволікти увагу представників Заходу від нового повномасштабного нападу на нашу країну.

За його словами, криза з емігрантами на кордоні якраз і розрахована на те, аби ввести всіх в оману і приховати нові військові атаки, які Росія планує в нашій країні.

Керівник парламентського комітету з питань оборони Олександр Завитневич  своєю чергою наголосив представникам українських медіа, що Українська Армія готова протистояти  військам сусідньої країни-агресора.

  Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Путін хотів вступу Росії до НАТО.

                           



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини