Головна Новини Політика зовнішня політика Путін хотів вступу Росії до НАТО: колишній генсек розповів, чому РФ не потрапила до військового блоку
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хотів вступу Росії до НАТО: колишній генсек розповів, чому РФ не потрапила до військового блоку

Путні хотів обійти процедуру вступу

4 листопада 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Очільник РФ Володимир Путін, коли тільки став президентом, мав бажання, щоб очолювана ним країна увійшла до НАТО. Але без виписаних правил з подачею заявки. Про це інформує The Guardian.

Путін хотів вступу Росії до НАТО: колишній генсек розповів, чому РФ не потрапила до військового блоку

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Про це розповів відомому медіа екс-генсек НАТО Джордж  Робертсон, який згадав, що глава Кремля зробив натяк про це на їх першій зустрічі.

 За його словами, Росія мріяла стати частиною безпекового, з елементами стабільності та успішною економікою Заходу, що в їх країні в ті часи не спостерігалось.

 Робертсон  зазначив, що очільник РФ поставив йому питання щодо того, коли військовий союз запросить їх країну до НАТО. На що він відповів, що росіяни мають оформити відповідну заявку на вступ.

На це роз’яснення Путін відреагував наступним чином. Наголосив, що РФ не перебуває на одному рівні з державами, які не мають значення.

  Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна відреагували на активність НАТО в Східній ЄвропіПід час зустрічі з очільниками військових сил Росії та військових заводів в Сочі 1 листопада президент Росії Володимир Путін відреагував на війська НАТО в Чорному морі та в Східній Європі. Тому керівник Російської Федерації закликав посилювати протиповітряну оборону на фоні розміщення компонентів протиракетної оборони НАТО у Східній Європі й місій кораблів Альянсу в Балтійському морі на півночі та в Чорному морі на південному заході. Росію непокоїть перебування американського есмінця USS Porter в Чорному морі та прибуття USS Mount Whitney, флагмана 6-го флоту США, який має допомагати НАТО забезпечувати безпеку та стабільність в Чорноморському регіоні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини