Головна Новини Політика зовнішня політика У Кремлі пояснили, чому Путін погодився говорити з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі пояснили, чому Путін погодився говорити з Байденом

Спікер Кремля Дмитро Пєсков пояснив, чому Володимир Путін погодився говорити з Джо Байденом

21 квітня 2021, 14:05 comments1244
Поділіться публікацією:

Спікер Кремля і прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков пояснив, чому російський лідер погодився брати участь в саміті з президентом США Джо Байденом. Про це він повідомив в коментарі російським пропагандистським ЗМІ.

У Кремлі пояснили, чому Путін погодився говорити з Байденом

Джо Байден та Володимир Путiн. Фото: Reuters

Йшлося про те, чому Путін прийняв запрошення Байдена про участь в кліматичному саміті. За словами Пєскова, Путін погодився на це через те, що питання клімату є одними з найбільш пріоритетних для РФ.

Він зазначив, що коли Путін отримав всю повноту інформації про саміт, то прийняв пропозицію Байдена взяти участь в заході. Спікер Кремля заявив, що на заході лідери держав обміняються думками про те, що відбувається. Виступ Путіна на саміті заплановано на завтра.

Довідка: Джо Байден переміг на виборах президента США в листопаді 2020 року, набравши рекордну кількість голосів виборців в історії. У грудні його перемогу затвердила колегія вибірників. Він офіційно вступив на посаду 20 січня 2021 року, ставши найбільш літнім американським президентом на момент інавгурації, зайнявши цей пост у віці 78 років.

Під час першої телефонної розмови з Путіним Байден підняв питання продовження договору про скорочення стратегічних озброєнь, отруєння опозиціонера Олексія Навального, втручання в американські вибори і російської агресії на Донбасі.

Під час другої розмови з Путіним Байден закликав його припинити ескалацію ситуації на Донбасі і запропонував провести зустріч в третій країні для вирішення проблем між Росією і США.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, до коли Росія може напасти на Україну.

Читайте також про реакцію Москви на пропозицію Зеленського про зустріч з Путіним на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иса

21 квітня 2021, 13:39

Потому,что карла плешивая обгадилась.


Новини